Intraverte Academie: opleidingen voor zorgprofessionals

De Intraverte Academie biedt verschillende trainingen en opleidingen aan voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg. Op dit moment zijn dat de Post-HBO opleiding ‘Gedrag in beweging’ en de training ‘Lichaamsgericht werken’. In de opleiding ‘Gedrag in beweging’ geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt. Na afloop van de training ‘Lichaamsgericht werken’ ben je bekend met enkele theoretische principes met betrekking tot lichaamsbeleving en lichaamsgerichte interventies.

 

Wil je meer informatie? En ben je benieuwd of de Intraverte Academie iets voor jou is? Bekijk hieronder dan het aanbod.

Tool: Kidstool
Kidstool

Als leerkracht heb je natuurlijk je leerlingen telkens in beeld. Maar soms, en in deze tijd helaas steeds vaker, is het lastig te achterhalen waarom een kind niet goed in zijn of haar vel zit. Maar hoe voer je een gesprek op vanzelfsprekende en gestructureerde wijze hierover? Dat kan met de Kidstool!

Online tool (leerlingen van 6 t/m 12 jaar)
Met 28 stellingen welbevinden in kaart
Tool: EigenWeb
EigenWeb

Leerlingen hebben niet altijd ‘zin’ om over zichzelf te praten, maar geven tegelijkertijd signalen af die de behoefte aan oprechte interesse laten zien. Met het EigenWeb brengen jongeren zelf in amper tien minuten in beeld hoe het is gesteld met hun leven en welbevinden.

Online tool (leerlingen van 12 t/m 18 jaar)
Met 29 stellingen welbevinden in kaart
Opleiding: Gedrag in beweging
Populair
Gedrag in beweging

Ieder kind is uniek in de combinatie van zijn of haar talenten. In deze post hbo-opleiding geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt.

Tongeren (Epe, NL)
Bekijk de agenda voor opties
4 opleidingsdagen, 2 praktijkdagen
Training: Lichaamsgericht werken
Lichaamsgericht werken

Ben je op zoek naar meer kennis en theorie over lichaamsgericht werken? Wil je graag leren wat de impact en effect kan zijn voor jouw cliënten? Dan gaat deze training jou verder helpen!

Tongeren (Epe, NL)
Medio december 2022
3 opleidingsdagen
Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."

- Marlies IJzerman | Contactpersoon scholen

Contact

Wil je graag meer informatie over de trainingen van Intraverte Academie, Intraverte Boost of Positief Onderwijs Nederland? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

 

Marlies denkt graag met je mee!