Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de NOT 2023!

Het centrale thema van de NOT 2023 is ‘Voor ontwikkeling én groei’, zowel van leerlingen en leraren, als de gehele sector. Ook de Intraverte Academie houdt zich bezig met de ontwikkeling en groei van leerlingen, leerkrachten en schoolteams. Onze programma’s en tools zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat vanuit welbevinden en ontspanning de basisvoorwaarden vormen om de executieve functies te ontwikkelen en in te kunnen zetten. Heeft jouw school net iets meer ondersteuning nodig of wil je jezelf aansluiten bij ons kennisplatform? Dan verwelkomen we je graag!

Video afspelen

Klik door en krijg meer informatie over onderstaande onderwerpen

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en volg ons!

Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s en tools aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."

- Marlies IJzerman | Contactpersoon scholen

Contact

Wil je graag meer informatie over de programma’s of tools van Intraverte Academie, of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

 

Marlies denkt graag met je mee!