Sluit je aan bij het kennisplatform van de Intraverte Academie

Door onze QR code op de NOT 2023 te scannen, heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het kennisplatform van de Intraverte Academie. Wat leuk, je bent van harte welkom! Het kennisplatform van de Intraverte Academie houdt zich bezig met de ontwikkeling en groei van leerlingen, leerkrachten en schoolteams. Welbevinden en ontspanning vormen hierbij de basisvoorwaarden om de executieve functies te ontwikkelen en in te zetten.

 

Waarom wil je jezelf aansluiten bij het kennisplatform van de Intraverte Academie? Het kennisplatform heeft voor jou vele voordelen:

• (Online) bijeenkomsten met professionals in hetzelfde vakgebied, en aangrenzend.

• We houden je hier op de hoogte van actuele onderwerpen die spelen in de klas.

• Er is speciale aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling, executieve functies en basisvaardigheden.

• Je krijgt tips en praktische ondersteuning bij capaciteitsproblemen op school.

Ontvang gratis een proefles van onze Boostprogramma’s!

Wist je dat we voor ieder Boostprogramma een werkboekje hebben ontwikkeld? Je hebt ze misschien al wel gezien op onze stand op de NOT 2023. Ieder werkboekje dient als rode draad tijdens de les. Handig! Zo kunnen onze Boosttrainers op een leuke manier aan de slag om leerlingen, leerkrachten en schoolteams te helpen met de ontwikkeling en de groei.

 

We begrijpen natuurlijk als geen ander dat je nieuwsgierig bent geworden naar de werkboekjes van onze verschillende Boostprogramma’s. Daarom bieden we je de gelegenheid om een proefles van onze programma’s gratis te ontvangen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jezelf inschrijven voor ons kennisplatform.