Over ons

Vanuit de jarenlange expertise biedt Intraverte, onder de naam ‘Intraverte Academie’, een passend aanbod voor leerlingen, leerkrachten, schoolteams en zorgprofessionals. De Intraverte Academie is daarom een ontwikkelplek voor iedereen die werkzaam is binnen het onderwijs en/of de gezondheidszorg. Wij bieden programma’s, trainingen, opleidingen en tools, en we delen kennis en inspiratie. Deze kennis en inspiratie gaan over thema’s die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Dit doen we vanuit contact en plezier, waarbij iedereen zich welkom voelt en in zijn eigen waarde gelaten wordt. 

 

Hieronder stellen we ons vaste team graag aan je voor. Naast ons vaste team hebben we ook veel ZZP Boosttrainers voor onze programma’s op scholen in huis, met daarnaast drie trainers voor onze opleiding ‘Gedrag in Beweging’. Onze trainers zorgen ervoor dat iedereen de juiste groei en ontwikkeling doormaakt!

Joanne Beekman

Joanne Beekman

Contactpersoon scholen

“Hoi, ik ben Joanne en binnen de Intraverte Academie ben ik het aanspreekpunt voor scholen. Verbinding is voor mij erg belangrijk en ik krijg energie als ik anderen kan helpen om te groeien. Als moeder van een dochter waarbij de ontwikkeling niet vanzelf gaat, ligt Intraverte in mijn hart. Elk kind is uniek, en via spel en beweging kun je op een hele mooie manier bijdragen aan groei; zowel thuis als op school. Alle waardevolle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan binnen de Intraverte praktijk, passen we via de Intraverte Academie toe in een klas of hele school. Zo kunnen we eraan bijdragen dat elk kind met plezier en met zelfvertrouwen naar school gaat. Hoe mooi is dat?!”

Frans Koornberg

Frans Koornberg

Relatiebeheer en ambassadeurschap

“Hoi, ik ben Frans. Binnen de Intraverte Academie houd ik mij bezig met relatiebeheer en ambassadeurschap. Dit houdt in dat ik contactpersoon en inhoudelijk sparringpartner ben van scholen voor praktisch, organisatorisch en inhoudelijke afstemming. Vanuit mijn therapeutische achtergrond en ruime ervaring in het begeleiden van klassen en groepen kan ik mij begeven op het grensgebied van zorg en (basis & voortgezet) onderwijs. Het geeft mij veel energie door kennis te delen en mijn aandacht te richten op individuele ontwikkeling binnen een groepsgerichte context. Hoe complexer het vraagstuk is, hoe leuker ik het vind. Want door achter het gedrag te kijken, kun je pas echt zien wat er nodig is!”

Susan Wilbrink

Susan Wilbrink

Office Support

“Hallo, mijn naam is Susan en ik werk op de backoffice van de Intraverte Academie. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de informatievoorziening voor onze trainers, het koppelen van de trainers aan de scholen, de planning van de programma’s op scholen, de facturatie en het maken van offertes, en het inplannen van opleidingsdagen, intervisiemomenten en Einsteinavonden. Daarnaast houd ik mij geregeld bezig met kleinere projecten om het werkproces te optimaliseren. De combinatie van het doel van de Intraverte Academie, om met onze programma’s het welbevinden op scholen te vergroten, en de diversiteit aan werkzaamheden met super collega’s zorgt ervoor dat ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga!”

Ingrid Bunnik

Ingrid Bunnik

Programma-ontwikkeling en opleiden

“Aangenaam, ik ben Ingrid Bunnik en ik ben één van de oprichters van de Intraverte praktijk. In de praktijk heb ik gezien dat kinderen vooral een goede basis nodig hebben om rustig te kunnen ontwikkelen. Wanneer dit ontbreekt, kunnen er allerlei problemen in het gedrag en de ontwikkeling ontstaan. Ik hecht dan ook veel belang aan rust en welbevinden als voorwaarde om te leren. Door de kennis en ervaring uit de praktijk te delen, hoop ik een bijdrage te leveren aan groeiruimte voor iedereen. Binnen de Intraverte Academie verzorg ik de inhoud van onze programma’s, begeleid ik onze trainers om de programma’s op maat aan te bieden en leid ik de deelnemers van de opleiding ‘Gedrag in Beweging’ op.”

Anne van Bussel

Anne van Bussel

Teamleider

“Hoi, mijn naam is Anne en ik ben Teamleider van de Intraverte Academie. Mijn werk bestaat uit veel verschillende facetten. Dat maakt dat elke dag anders is en daar word ik erg blij van. Eén van mijn belangrijkste werkzaamheden is natuurlijk het overall overzicht bewaren en de ontwikkeling binnen de organisatie stimuleren. Bij de Intraverte Academie staat ontwikkelen namelijk centraal. Niet alleen bij de kinderen, leerkrachten en schoolteams, maar ook bij onze trainers en ons eigen team. Ik vind het dan ook waardevol dat ik daar als Teamleider een bijdrage aan mag leveren! Samen met een fijn team betekenisvol werk doen op één van de mooiste plekken van het land, wie wil dat nou niet?!”

Charisa van Zoeren

Charisa van Zoeren

Werving en selectie

“Hoi, ik ben Charisa en ik ben verantwoordelijk voor de werving & selectie van onze trainers. Zo houd ik mij onder andere bezig met het updaten van de vacatures en het te woord staan van potentiële trainers. Wekelijks houden Ilona en ik een online kennismaking met geïnteresseerden. Op deze manier komen we met bevlogen trainers in aanraking en bekijken we of de wellicht ‘toekomstige trainers’ bij onze programma’s, kernwaarden, missie en visie passen. Zo ja, dan nodigen we de trainers uit bij ons op locatie voor een trainingsdag. Ik vind het geweldig om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen!”

Ilona Klein Heerenbrink

Ilona Klein Heerenbrink

Werving en selectie

“Hoi, mijn naam is Ilona. Samen met mijn collega Charisa heb ik wekelijks selectiegesprekken om nieuwe trainers aan ons te verbinden. Het is ontzettend leuk om te zien dat het welbevinden ook bij de trainers voorop staat. Voor de kinderen, maar ook voor zichzelf. Samen kunnen we net dat stapje extra maken. Daarnaast houd ik mij met een team bezig om scholen te enthousiasmeren over onze mooie programma’s op het sociaal-emotionele gebied. Dit levert vaak mooie gesprekken op. Fijn om te horen dat scholen hiervoor open staan en het belang ervan in zien. Iedereen wil toch dat zijn/haar kind ontspannen naar school gaat? Deze werkzaamheden bij elkaar zijn een mooie combinatie waar ik veel energie uit haal!”

Jurjen van de Ridder

Jurjen van de Ridder

Marketing & Communicatie

“Hey jij! Mijn naam is Jurjen en samen met Lars ben ik verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie binnen de Intraverte Academie. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van artikelen, de opmaak van de website, social media posts inplannen, campagnes rondom ons aanbod bedenken, nieuwsbrieven versturen en het creëren van drukwerk. Het werken bij de Intraverte Academie geeft mij veel energie, omdat elke dag anders is. Daarnaast draag ook ik, ondanks dat ik niet direct met kinderen en het onderwijs in aanraking kom, een steentje bij aan de maatschappij. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Lars Dekker

Lars Dekker

Marketing & Communicatie

“Hallo, ik ben Lars. Samen met Jurjen neem ik de Marketing & Communicatie van de Intraverte Academie voor mijn rekening. We hebben een breed takenpakket: van websiteonderhoud tot het maken van programmamateriaal, en van het versturen van een mailing tot het bedenken van een campagne voor een programma in het onderwijs. Wat mij in mijn werk de meeste voldoening geeft, is dat we elke dag onze uitingen en communicatie net weer iets beter maken dan de dag daarvoor. Deze instelling past ook goed bij de rest van het team en de reden waarom iedereen elke dag opnieuw met plezier naar zijn werk gaat. We willen continu kwaliteit en plezier aanbieden!”

Caroline Janssen

Caroline Janssen

Directie Bedrijfsvoering

“Mijn naam is Caroline en bij Intraverte ben ik vanuit de directie verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Dit doe ik zowel voor onze zorgpraktijk (Intraverte), als onze Academie (Intraverte Academie). Iedere dag is anders en mogen we samen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en hun omgeving. Dat is ook meteen de reden dat ik graag bij (de) Intraverte (Academie) werk: betekenisvol bezig kunnen zijn en samen bijdragen aan een mooie toekomst voor iedereen.”

Pim Hoek

Pim Hoek

Directie Kwaliteit & Zorg

“Hoi, mijn naam is Pim. Ik ben Directeur Kwaliteit & Zorg bij (de) Intraverte (Academie). Ik houd mij bezig met de inhoudelijke ontwikkelingen, de samenwerking met andere organisaties en het verder ontwikkelen van Intraverte met zowel expertise vanuit de zorg als vanuit het onderwijs. Het geeft mij energie om samen met vele collega’s betekenisvol te kunnen en mogen zijn voor de ontwikkeling van kinderen en hun directe omgeving. En dat we echt gaan voor een integrale aanpak. Bij de Intraverte Academie ligt de aandacht dan vooral op preventie met én via het onderwijs!”

Koos Stienstra

Koos Stienstra

Ambassadeurschap

“Hoi, ik ben Koos Stienstra. Als één van de oprichters ben ik al flink wat jaren betrokken bij de ontwikkelingen op het snijvlak van het onderwijs en de gezondheidszorg. Als partner van bijna 1500 scholen in het primair en voortgezet onderwijs werken we in de zorgpraktijk én in afstemming met de scholen en andere onderwijsorganisaties aan een echte en structurele verbetering van het welbevinden van de kinderen, de leerkrachten, ouders en alle andere betrokkenen. Het daarvoor inzetten, geeft mij veel energie.”

Yottem

Yottem

Snuffelstage

“Woef, mijn naam is Yottem en op de vrijdag doe ik een snuffelstage bij de Intraverte Academie. Mijn voornaamste taken zijn kruimels op de vloer zoeken, door mijn collega’s geaaid en geknuffeld worden, in de pauze in het bos rennen, veel slapen, een speeltje op de schoot van mijn collega’s neerleggen, en dat doe ik dan natuurlijk om met ze te spelen. Er zijn altijd genoeg activiteiten om mij te vermaken. Oh, en als ik dan ook nog eens gekroeld kan worden door kinderen die in de Intraverte praktijk komen, dan ga ik helemaal met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van de dag!”