Tools: krijg het welbevinden van je leerlingen in beeld

Een leerling zal sommige problemen niet zo snel delen met zijn of haar docent. Soms weet je daardoor als leerkracht helemaal niet wat er speelt bij je leerlingen, terwijl je er juist wel voor hen wil zijn. Daarom is het goed om met je leerlingen in gesprek te blijven over hoe het eigenlijk écht met ze gaat. Onze tools ‘De Kidstool’ en ‘Het EigenWeb’ zijn in praktijk bewezen gesprekstools. Door 29 stellingen in te vullen, krijg je in amper 10 minuten het welbevinden van de leerling in beeld. De tools bieden concrete aanknopingspunten om tijdig problemen te signaleren en bespreekbaar te maken.


Wil je meer informatie? En ben je benieuwd of één van de tools een aanvulling is voor jouw school? Bekijk hieronder dan het aanbod.

Tool: Kidstool
Kidstool

Als leerkracht heb je natuurlijk je leerlingen telkens in beeld. Maar soms, en in deze tijd helaas steeds vaker, is het lastig te achterhalen waarom een kind niet goed in zijn of haar vel zit. Maar hoe voer je een gesprek op vanzelfsprekende en gestructureerde wijze hierover? Dat kan met de Kidstool!

Online tool
Met 29 stellingen welbevinden in kaart
Tool: EigenWeb
EigenWeb

Leerlingen hebben niet altijd ‘zin’ om over zichzelf te praten, maar geven tegelijkertijd signalen af die de behoefte aan oprechte interesse laten zien. Met het EigenWeb brengen jongeren zelf in amper tien minuten in beeld hoe het is gesteld met hun leven en welbevinden.

Online tool
Met 29 stellingen welbevinden in kaart

We denken graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.