Opleidingen en trainingen voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg

De Intraverte Academie biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg. Op dit moment zijn dat de Post-HBO opleiding ‘Gedrag in beweging’ en de training ‘De Kunst van het Kindgesprek’. In de opleiding ‘Gedrag in beweging’ geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt. Na afloop van de training ‘De Kunst van het Kindgesprek’ heb je geleerd hoe je het welbevinden van kinderen inschat en hoe je dat op een gelijkwaardige manier kunt doen. 


Wil je meer informatie? En ben je benieuwd of de Intraverte Academie iets voor jou is? Bekijk hieronder dan het aanbod.

Opleiding: Gedrag in beweging
Populair
Post hbo Opleiding - Gedrag in beweging

Ieder kind is uniek in de combinatie van zijn of haar talenten en heeft zijn of haar eigen tempo en stijl van ontwikkelen. In deze post hbo-opleiding geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt.

Tongeren (Epe, NL)
Bekijk de agenda voor opties
4 opleidingsdagen, 2 praktijkdagen
Training: Kunst van het Kindgesprek
Training - De Kunst van het Kindgesprek

Ieder kind is uniek en wil gehoord worden. In deze training leer je de verschillende dimensies van welbevinden, hoe je het inschat en hoe je dat op een respectvolle en gelijkwaardige manier kunt doen.

Tongeren (Epe, NL)
Schoolteams
1 opleidingsdag + 1 dagdeel terugkombijeenkomst
pexels-cottonbro-studio-7428208
Webinars en evenementen

Iedere maand verzorgen we een aantal Webinars, evenementen en/of andere activiteiten. Dit doen we met een specifieke kijk op het welbevinden van leerlingen en de groepsdynamiek in een klas. We zoomen in op een aantal thema's waar jij als schoolprofessional misschien wel tegenaan loopt in de klas of op de school waar je werkzaam bent, en waar je tips and tricks over wilt hebben om er mee aan de slag te gaan.

Online
Joanne Beekman

"Alle waardevolle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan binnen de Intraverte praktijk, passen we via de Intraverte Academie toe in een klas of hele school. Zo kunnen we eraan bijdragen dat elk kind met plezier en met zelfvertrouwen naar school gaat. Hoe mooi is dat?!"

- Joanne Beekman | Contactpersoon scholen

Joanne denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.