Helder vooruit

“Ik ervaar zoveel meer blijdschap, omdat ik heb geleerd hoe ik positiever denk en bewust ruimte maak voor mezelf!”

Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Speciaal voor leerkrachten, IB’ers en andere onderwijsprofessionals is het programma ‘Helder Vooruit’ ontwikkeld, omdat ook jij als onderwijsprofessional het verdient om volledig op te lichten! Het ‘Helder Vooruit’-programma is ontworpen om leerkrachten te ondersteunen bij het maken van een pas op de plaats en het prioriteit geven aan het eigen welbevinden.

Voel je soms de druk om zowel een inspirerende leerkracht als een gebalanceerd individu te zijn, en mis je de broodnodige tijd voor jezelf? Merk je dat het combineren van deze uitdagingen een opgave is? Dan is het ‘Helder Vooruit’-programma precies wat je zoekt. Met dit programma leer je niet alleen hoe je je plek in het systeem herontdekt, maar ook hoe je bewust tijd voor jezelf creëert.

Tijdens ‘Helder Vooruit’ komen verdiepende vragen over je drijfveren en je passie voor het lesgeven aan bod, waar je in alle rust met jezelf en samen met je coach aan werkt. Hoe kom je tot innerlijke rust? Dat is voor iedereen anders. De één vindt rust door even helemaal niets te doen, terwijl de ander ontspanning zoekt in actieve bezigheden om gedachten te ordenen. Rust kan ook betekenen dat je opluchting voelt na het loslaten van iets wat je dwarszat, of dat je tevreden bent met wat jij te bieden hebt.

Een gezond balans

Jouw ideale balans tussen rust en activiteit gaat hand in hand met het ontdekken hoe jouw kwaliteiten bijdragen aan de ontwikkeling van je leerlingen en het onderwijs. Hoe koppel je datgene waar je gelukkig van wordt aan je taken als leerkracht, ouder, partner en in je vriendenkring? Veel van deze stappen zijn vrij eenvoudig te zetten, en samen vormen ze een route waarlangs je met voldoening terugkijkt op je persoonlijke groei.

Het ‘Helder Vooruit’-programma biedt boeiende live contactmomenten voor verdieping, online begeleiding en ruimte om zelf aan de slag te gaan. Alles is gericht op het nemen van steeds een volgende stap. De variatie tussen gesprek, zelfreflectie en beweging geeft je de nodige energie om weer op gang te komen in de richting die jij kiest. Eenmaal in het ritme kun je op eigen kracht helder vooruit!

Een gezond balans met Helder Vooruit

Het programma in het kort

Dit programma is voor leerkrachten, IB’ers en andere onderwijsprofessionals die hulp nodig hebben bij het vinden van balans en zelfprioriteit. Het bevordert innerlijke rust en biedt boeiende contactmomenten en online begeleiding voor persoonlijke groei en voldoening.

Het 'Helder Vooruit'-programma is ontwikkeld om onderwijsprofessionals te helpen een gezonde balans te vinden tussen werk en welzijn. Het biedt een gestructureerde aanpak voor innerlijke rust, zelfreflectie en het integreren van persoonlijk geluk in verschillende aspecten van het leven, waardoor deelnemers helder vooruit kunnen gaan in zowel hun professionele als persoonlijke groei.

Zet stappen vooruit in je ontwikkeling als mens en als onderwijsprofessional. Dit programma helpt jou te floreren in je werk en als persoon.


Het programma bestaat uit die bijeenkomsten:

• Bijeenkomst 1: Welbevinden: Ontdek hoe het werkelijk met jou gaat en leg de basis voor de kleine haalbare stappen die je vooruit wilt zetten.

• Bijeenkomst 2: Omgaan met stress: Leer effectief om te gaan met spanning en emotie en ontwikkel strategieën om de verwachtingen, zowel van jezelf als anderen, op een evenwichtige manier te hanteren.

• Bijeenkomst 3: 'Ik-tijd' - Verdiep je in het creëren van bewuste tijd en ruimte voor jezelf, zodat je er daarna weer 100% bent.


Zo neem je de regie over je welbevinden en zul je floreren!

• Boeiende live contactmomenten voor verdieping.
• Online begeleiding door ervaren coaches.
• Ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Helder Vooruit is speciaal ontworpen voor jou – de onderwijsprofessional die dag in, dag uit het verschil maakt in het onderwijslandschap.

 

Of je nu werkzaam bent in het basisonderwijs waar je elke dag een vertrouwd gezicht bent voor je leerlingen, of in het voortgezet onderwijs waar de dynamiek wordt gevormd door klaswisselingen, verschillende docenten, en diverse niveaugroepen – Helder Vooruit biedt een platform voor iedereen in het onderwijs die streeft naar het beste van zichzelf bijdragen aan de leerlingen.

Benieuwd naar de kosten van Helder Vooruit? Neem de eerste stap naar een geweldige start door je aan te melden via ons aanmeldformulier. Binnenkort ontvang je een persoonlijke offerte met een heldere, vaste prijs.

Neem contact op!

Wil je graag meer informatie over onze programma’s? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.