Contact

De Intraverte Academie is een verzameling van verschillende labels. Met deze labels bieden we voor iedereen in het onderwijs en de gezondheidszorg een passend aanbod:

• Intraverte Boost biedt educatieve en preventieve programma’s voor kinderen, leerkrachten en schoolteams voor primair en voortgezet onderwijs.

• De Intraverte Academie biedt opleidingen en trainingen voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg.

• Positief Onderwijs Nederland is een kennisplatform voor positief onderwijs en is het gedachtegoed waarop de overige labels zijn gebaseerd.

Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."

- Marlies IJzerman | Contactpersoon Scholen

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen of workshops van Intraverte Academie, Intraverte Boost of Positief Onderwijs Nederland? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

 

Marlies denkt graag met je mee!

Neem contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur

Bel ons

0578 – 215 040

Mail ons

info@intraverteacademie.nl

Bezoek ons

Le Chevalierlaan 19, 8162 PD Epe