FAQ - veelgestelde vragen

We hopen natuurlijk van harte dat je op onze website genoeg informatie hebt vergaard. Maar we begrijpen als geen ander dat je wellicht toch nog een vraag hebt over een bepaald onderwerp. Hopelijk kan deze FAQ-pagina met veelgestelde vragen je verder op weg helpen.

Mocht je een vraag hebben dat niet in onze FAQ staat, laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info@intraverteacademie.nl met je vraag, en we zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven en de FAQ bijwerken. Samen werken we eraan om de Intraverte Academie de ultieme ontwikkelplek te maken voor iedereen die betrokken is bij het welzijn en de groei van kinderen.

FAQ - programma’s

Natuurlijk! Neem contact met ons op, en we denken graag met je mee om de juiste keuze te maken.

Je kunt een Kickstart na de zomervakantie tijdens de Gouden Weken inzetten, of tijdens de Zilveren Weken na bijvoorbeeld de kerstvakantie. Uiteraard kan het ook tijdens andere momenten zinvol zijn om een Kickstart in te zetten. We denken graag met je mee, neem contact met ons op.

Ja, wij bieden samengestelde pakketten die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften. Onze focus ligt op diverse onderdelen, zodat je de oplossing krijgt die precies past bij jouw wensen en eisen.

Op deze pagina vertellen je waar je bijvoorbeeld op in kunt spelen, maar neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, doordat we maatwerk aanbieden, kunnen we ook een pakket op maat voor het Voortgezet Onderwijs ontwikkelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij ontwikkelen onze programma’s speciaal voor jou. Daarom horen we eventuele aanvullingen, ideeën of feedback graag! Vul dit contactformulier in of bel naar 0578 - 215 040.

FAQ - Tools

De licenties zijn zowel voor de Kidstool (Plus) als het EigenWeb (Plus) 1 jaar geldig.

De 'Plus' versie heeft meer opties dan de 'gratis' versie. Zo is het bij de Kidstool Plus en het EigenWeb Plus bijvoorbeeld mogelijk om resultaten te exporteren naar Excel, leerlingen op te volgen over een langere periode én ontvang je ondersteuning vanuit onze support afdeling.

Nee, een leerling ziet alleen zijn of haar eigen gegevens. Een mentor of een intern begeleider kan de gegevens van alle leerlingen inzien.

Ja, het is mogelijk de Kidstool (Plus) of het EigenWeb (Plus) via een mobiele telefoon in te vullen.

FAQ - Opleidingen en trainingen

Je kunt jezelf via het aanmeldformulier inschrijven voor onze opleidingen en trainingen. Zodra je jezelf hebt ingeschreven, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over de kosten van onze opleidingen en/of trainingen? Meld je dan aan met het aanmeldformulier en ontvang een persoonlijke offerte met vaste prijs.

FAQ - Materialen

Via onze webshop kun je het boek 'ALLES op het SPEL' eenvoudig bestellen. Alvast veel lees- en beweegplezier!

Via onze webshop kun je de dierenhoudingen kaartspel eenvoudig bestellen. Alvast veel beweegplezier!

Ja, het is voor bedrijven mogelijk om op factuur te bestellen.

Ja, dit kan. Naast dat je via creditcard/betaalpas, iDEAL of op factuur kunt betalen, is het ook mogelijk om achteraf via Klarna te betalen.

Dat kan! We denken graag met je mee, zodat we een passende offerte kunnen maken. Neem contact met ons op via dit formulier of bel naar 0578 - 215 040.

FAQ - Trainers

Op deze pagina vind je de meest recente vacatures. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Charisa van Zoeren (HR). Zij is te bereiken via charisavanzoeren@intraverte.nl of via 06 – 598 221 86.

FAQ - Overig

Laat het ons vooral weten door contact met ons op te nemen. We helpen je namelijk graag verder!

Stuur een e-mail naar info@intraverteacademie.nl met je vraag, en we zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven en de FAQ bijwerken.

We denken graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.