Educatieve programma's voor primair en voortgezet onderwijs

In alles wat we bij de Intraverte Academie doen, willen we bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en hun directe omgeving. We werken integraal vanuit onze expertise op het gebied van therapie en gedragsverandering in combinatie met expertise rondom ontwikkeling en leren. In onze educatieve en preventieve programma’s ligt de focus op het welbevinden van de leerlingen, aandacht voor oprecht contact en maatschappelijk bewustzijn. Hoe we dit doen, is door te leren en te ervaren in bewegen/spel. Dit gaat met veel plezier en interactie, maar ook in afstemming met de groep om zo gezamenlijk betekenis te geven aan wat er geleerd wordt.

Onze programma’s zijn bedoeld voor zowel leerlingen, leerkrachten als schoolteams. Voor welke hulpvraag zoek jij een programma? Bekijk hieronder het aanbod of neem direct contact met ons op.

SHF_230621_046-_-1
Gewaardeerd
Kickstart

Maak een vliegende start met het Kickstart programma, waar beweging en ervaring centraal staan tijdens de Gouden en Zilveren Weken. Het bevordert niet alleen contact met het lichaam, maar ook veiligheid en verbondenheid in de groep voor een positieve sfeer!

Primair & Voortgezet Onderwijs
Versterken groepsproces
Preventief
SHF_230621_321-_-1-scaled-e1698231778458
Gewaardeerd
Klas en klimaat

Dit programma bevordert een veilige klasomgeving door de groepsdynamiek te transformeren. Leerlingen leren bewuste keuzes maken, balanceren tussen eigen belangen en collectief welzijn, wat niet alleen het klaslokaal verbetert maar ook persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Primair & Voortgezet Onderwijs
Sfeer en veiligheid
Interventie
SHF_230711_703
Maatwerk

Wij bieden flexibele, samengestelde pakketten die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften. Met specifieke aandacht voor diverse onderdelen, garanderen wij een doeltreffende oplossing die nauwkeurig aansluit bij jouw wensen en eisen. Ervaar een perfecte match!

Primair & Voortgezet Onderwijs
Welbevinden voor nu en later
Preventief of interventie

"Alle waardevolle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan binnen de Intraverte praktijk, passen we via de Intraverte Academie toe in een klas of hele school. Zo kunnen we eraan bijdragen dat elk kind met plezier en met zelfvertrouwen naar school gaat. Hoe mooi is dat?!"

- Joanne Beekman | Contactpersoon scholen

Joanne denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over onze programma’s? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.