Webinars en evenementen

Bij de Intraverte Academie verzorgen we iedere maand een aantal Webinars, evenementen en/of andere activiteiten. Dit doen we met een specifieke kijk op het welbevinden van leerlingen en de groepsdynamiek in een klas. In het aanbod behandelen we een aantal thema’s waar jij als schoolprofessional misschien wel tegenaan loopt in de klas of op de school waar je werkzaam bent.

 

Ben je benieuwd welke thema’s we in de komende maand behandelen? Bekijk dan hieronder per maand wat er op de planning staat!

Webinars juni
Webinars en evenementen juni 2023
Webinars mei
Webinars en evenementen Mei 2023
Webinars april
Webinars en evenementen april 2023
Joanne Beekman

"Alle waardevolle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan binnen de Intraverte praktijk, passen we via de Intraverte Academie toe in een klas of hele school. Zo kunnen we eraan bijdragen dat elk kind met plezier en met zelfvertrouwen naar school gaat. Hoe mooi is dat?!"

- Joanne Beekman | Contactpersoon scholen

Joanne denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.