Webinars mei 2023

In mei zoomen we in op een thema waar jij als schoolprofessional wellicht tegenaan loopt in de klas of op de school waar je werkzaam bent: het effect van stress op de werkhouding van leerlingen. Het Webinar wordt verzorgd door Ingrid Bunnik, oprichter van Intraverte en programma ontwikkelaars van de Intraverte Academie. Dankzij haar jarenlange praktijkervaring in het onderwijs en de gezondheidszorg biedt Ingrid interessante voorbeelden en concrete casussen. Deelname is gratis.

 

Ben je benieuwd welke thema’s we in de komende activiteiten behandelen? Bekijk ze via de onderstaande tegels. Heb je suggesties voor thema’s die we in volgende activiteiten kunnen behandelen? Deel ze met ons door contact met ons op te nemen!

Een vol hoofd? Maak plezier, beweeg en speel buiten!
25
mei
Webinar 'Het effect van chronische stress op de werkhouding van leerlingen'

Jongeren leven in een tijd met veel stress. Denk aan de examentijd en eindtoetsen, maar ook aan de maatschappij die vol tekorten en onzekerheden zit (van oorlog tot prijsstijgingen tot woningnood). Stress heeft een enorm effect op ons functioneren. Veel jongeren hebben mentale problemen en voelen zich onzeker over zichzelf en/of over hun toekomst. Hoe zien we dit terug in het gedrag?

We denken graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.