Miniclass Positief Onderwijs

Echt werken aan welbevinden? Ontdek in 2 uur hoe je de missie en visie van Positief Onderwijs kan verbinden aan jezelf en aan jouw school.

 

Positief Onderwijs is anders kijken, denken en durven doen. Want hoe kunnen wij kinderen het beste helpen bij de groei en ontwikkeling die zij nodig hebben en ze dat laten doen waar ze aan toe zijn? Positief Onderwijs maakt onderwijs passend en bovendien veel leuker. Door je mindset en lessen anders te organiseren, creëer je ruimte voor Positief Onderwijs. Vanuit je drijfveren en kwaliteiten bouwen aan persoonlijk meesterschap en welbevinden voor de hele school.

Tijdens deze miniclass:

1. Proces en kern: Krijg je zicht op de kern van Positief Onderwijs; wat brengt Positief Onderwijs jou als organisatie en jou als persoon? Je maakt kennis met ‘de 8 van Positief Onderwijs’ en met de speciaal ontwikkelde online kidstool (KOBWeb) om het welbevinden van kinderen in kaart te brengen.

2. Jezelf verbinden: Heb je in beeld of en hoe jouw gevoel, gedachten en onderwijskundige motivatie linken aan Positief Onderwijs.

3. Staan en gaan: Heb je inzichtelijk waar je enthousiast over bent en waar de uitdagingen liggen voor jezelf en voor jouw school.

4. Hoe kan je verder: Krijg je ideeën welke stappen je zou kunnen nemen om welbevinden echt centraal te zetten en wat hiervoor nodig is bij jezelf en binnen jouw school.

Deze Miniclass kan zowel op locatie als online aangeboden worden.

Voor wie?

Schoolteams.

Door wie?

Ontwikkeling en uitvoering door een team van Intern begeleiders, orthopedagogen, paramedici, directeuren po, docenten hogeschool, leerkrachten en directie SWV.

Kosten

245 euro exclusief BTW en inclusief reiskosten

(Wanneer vervolgens het Basistraject Positief Onderwijs wordt afgenomen is de Miniclass 0 euro).

Contact

Wil je graag meer informatie over de trainingen van Intraverte Academie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

 

Ik denk graag met je mee!

 

Marlies IJzerman

Contactpersoon Scholen

Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."