Alsjeblieft, gratis proeflicenties voor de Kidstool Plus voor jouw hele klas!

Wat leuk dat je de Kidstool hebt geprobeerd op de NOT 2023! Dankzij de Kidstool kunnen kinderen tussen de 8 en 12 jaar (6-7 jaar onder begeleiding) zelf in beeld brengen hoe het met hen gaat op het gebied van welbevinden.

 

Omdat het de missie van de Intraverte Academie is om zoveel mogelijk kinderen te helpen, bieden we de Kidstool gratis aan. Als er behoefte naar meer functionaliteit is, dan kun je de ‘Kidstool Plus’ inzetten. De Kidstool Plus heeft een aantal extra toepassingen die het gebruik van de tool makkelijker maken. Met de Kidstool Plus kun je bijvoorbeeld de resultaten van de leerlingen over een langere periode volgen en kun je onder andere trendanalyses maken.

 

We zijn blij dat je op onze stand kennis hebt gemaakt met de gratis versie van de Kidstool. Daarom bieden we je gratis proeflicenties voor de Kidstool Plus aan, waarmee je voor jouw hele klas onze tool gratis kunt afnemen. De proeflicenties zijn geldig voor de periode van 1 februari t/m 28 februari 2023. Meld je dus snel aan!

 

Door onderstaand contactformulier in te vullen, kun je de gratis proeflicenties verzilveren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolgproces.

‘‘Er wordt echt gekeken vanuit het kind, maar ook vanuit de leerkracht. Hierdoor wordt er samen gewerkt aan groei en ontwikkeling van het kind.’’

– Ireneschool in Ermelo

Proeflicenties verzilveren