Opleidingen en trainingen voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg

De Intraverte Academie biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg. Op dit moment zijn dat de Post-HBO opleiding ‘Gedrag in beweging’ en de training ‘De Kunst van het Kindgesprek’. In de opleiding ‘Gedrag in beweging’ geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt. Na afloop van de training ‘De Kunst van het Kindgesprek’ heb je geleerd hoe je het welbevinden van kinderen inschat en hoe je dat op een gelijkwaardige manier kunt doen. 


Wil je meer informatie? En ben je benieuwd of de Intraverte Academie iets voor jou is? Bekijk hieronder dan het aanbod.

Opleiding: Gedrag in beweging
Populair
Post-hbo Opleiding | Gedrag in beweging

Ieder kind is uniek in de combinatie van zijn of haar talenten en heeft zijn of haar eigen tempo en stijl van ontwikkelen. In deze post hbo-opleiding geven we jou de basiskennis en vaardigheden om te kunnen onderzoeken wat het gedrag van een kind ons vertelt.

Tongeren (Epe, NL)
Bekijk de agenda voor opties
4 opleidingsdagen, 2 praktijkdagen
Training: Kunst van het Kindgesprek
Training | De Kunst van het Kindgesprek

Ieder kind is uniek en wil gehoord worden. In deze training leer je de verschillende dimensies van welbevinden, hoe je het welbevinden inschat en hoe je dat op een respectvolle en gelijkwaardige manier kunt doen.

Tongeren (Epe, NL)
Schoolteams
1 opleidingsdag + 1 dagdeel terugkombijeenkomst
Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."

- Marlies IJzerman | Contactpersoon scholen

Marlies denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.