Podcasts Intraverte Academie

In de podcast ‘Gedrag in beweging’ bespreken we met mensen uit de praktijk relevante en actuele thema’s die spelen binnen scholen en klassen. Hieronder vind je de allereerste aflevering van onze podcast: we bespreken met Ingrid Bunnik en Frans Koornberg wat de gouden weken precies inhouden en welke rol leerkrachten spelen bij het maken van een goede start met de klas na de zomervakantie. Binnenkort volgen meer podcasts, maar voor nu: veel luisterplezier!

Joanne Beekman

"Alle waardevolle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan binnen de Intraverte praktijk, passen we via de Intraverte Academie toe in een klas of hele school. Zo kunnen we eraan bijdragen dat elk kind met plezier en met zelfvertrouwen naar school gaat. Hoe mooi is dat?!"

- Joanne Beekman | Contactpersoon scholen

Joanne denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.