Spelen op het plein

Als kinderen buiten spelen, ontwikkelen ze zich op veel vlakken. Door te bewegen en indrukken op te doen, krijgt de neuromotorische ontwikkeling een impuls. Bewegen in spelvorm gaat meestal gepaard met praten, taalontwikkeling, uiten van emoties, inbrengen van ideeën, luisteren naar elkaar en inzicht in processen krijgen. Kortom: de taalcognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling krijgen aandacht.

 

In het kader van ‘Buitenspeeldag’ op woensdag 14 juni 2023 ontvang je met dit kleine, digitale boekje geheel vrijblijvend een overzicht van spelletjes die altijd toegepast kunnen worden tijdens het buiten spelen op het schoolplein. Elke dag is buitenspeeldag!

Neem contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur

Bel ons

0578 – 215 040

Mail ons

info@intraverteacademie.nl

Bezoek ons

Le Chevalierlaan 19, 8162 PD Epe

Marlies IJzerman

"Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik nu als verbindende factor tussen zorg en onderwijs. Ik denk graag met je mee over het welzijn van leerlingen en hoe onze programma’s aan kunnen sluiten bij wat jij wil bereiken in jouw school."

- Marlies IJzerman | Contactpersoon scholen

Marlies denkt graag met je mee!

Wil je graag meer informatie over de programma’s, trainingen, opleidingen, workshops of de tools van de Intraverte Academie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0578 – 215 040 of mail je vraag naar info@intraverteacademie.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.